Bemutatkozás

Miért is NOT12?

Egyedi és maximálisan 11 példányban készített bőrcipőink miatt vagyunk Not12. Így nem mondhatod, hogy TUCAT terméket viselsz. Nagyon fontos számunkra a minőségi magyar termék fogalma. Az elképzelésünk az volt, hogy olyan egyedi cipőt hozzunk létre, ami teljesen más, mint az eddig megszokott hazai vagy világmárkák. Ezért 2011.01.11-én megalapítottuk a Not Twelve ! Kft-t.

Egyedi cipőinket gondos kezek készítik saját üzemünkben, ügyelve a minőségre, szem előtt tartva a kényelmet és komfortérzetet. Igyekszünk a legjobb minőséget előállítani, hogy mindig elégedett és visszatérő megrendelőnk lehess.

A Not12 csapatát fiatal grafikusok és designerek erősítik, de akár Te magad is lehetsz ötletgazda! Hogyan? Tervezd meg saját, egyedi cipődet, engedélyezd, hogy feltöltsük a cipődet a galériánkba, ahol aztán nyomon követheted az útját! Ha a cipőd másoknak is megtetszik és tízen rendelnek is belőle, a következő Not12 cipődet ajándékba kapod tőlünk! Nincs még ötleted? Nézz körbe a webáruházunkban, ahol megtalálod az eddig legyártott összes egyedi cipőnket és válassz onnan vagy írj nekünk az info@not12.hu-ra és grafikusunk segít Neked a tervezésben!

Fontos nekünk a véleményed, hogy még jobb és még eredetibb cuccokat rendelhess. Örülünk az ötleteidnek és igyekszünk azokat megvalósítani. Természetesen mi sem állunk meg, terveink között szerepel, hogy bővítsük a kínálatunkat újabb cipőkkel, ruházattal és kiegészítőkkel.

Várunk a Not12 táborában és kívánjuk, hogy mindig boldogan viseld az egyedi cipőt, ami Te vagy!

Csapatunk:

László Pál - gyártás

Több, mint 25 éve a cipőkről szól az életem! Általános iskolai tanulmányaimat befejezve Martfűre kerültem, ahol a bőr és cipőipar tudományát , de leginkább a cipőgyártás mesterségét kezdtem el tanulni. Fontosnak éreztem, hogy a lehető legtöbbet megtanuljam a szakma rejtelmeiből , így azután elvégeztem a Könnyűipari Műszaki Főiskolát, ahol Bőripari Üzemmérnökként diplomáztam. Az elmúlt 20 év folyamán készítettem gyermek-, női és férfi cipőket egyaránt, de színdarabokban és külföldi filmes produkciókban is megtalálhatók az általam fémjelzett cipők. A ma oly nagy népszerűségnek örvendő Tisza sportcipők is az én műhelyemben készültek az elmúlt 6 évben. Azért indítottam el a Not12 vállalkozást, mert azt tapasztaltam, hogy sokan vágynak olyan cipőre, ami róluk szól és itthon készül Magyarországon. Bevallom jó látni az arcotokon, hogy, amit Ti megálmodtatok, azt mi 100%-osan megvalósítottunk!

Hitvallásom: a Te álmod a mi munkánk!

Gozsin Ágnes – megrendelés, cipő tervezés, marketing

Szerelem első látásra! volt, amikor megláttam ezeket az egyedi cipőket, így 2012-ben azonnal csatlakoztam a Not 12 csapatához. Közel 10 éve foglalkozom marketinggel és bevallom ez a legkreatívabb munkám idáig, szeretem látni, ahogy egy elképzeles testet ölt végül a cipőinkben. Hihetetlen milyen színes és különböző egyéniségek vannak a világban, mivel a cipők többségét Ti tervezitek, így nincs 2 egyforma cipő!

Mottóm: "Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!" (Walt Disney) 

Kovács Ákos Dadan  – események, partnerek

1995 óta foglalkozom zenekarokkal (Fish!, Supernem, Heaven Street Seven, Soerii és Poolek, Mystery Gang), folyamatosan járjuk az országot és koncertezünk. Így találkoztam Palival és a Not12-vel a szolnoki Frakk klubban 2011 novemberében. Azonnal eldőlt, hogy együtt fogunk dolgozni! Szeretem a cipőinket, mert itthon, nekünk készül! :)

Mottóm: "Minden alakít rajtam, de semmi sem változtat meg." (Dali)

Táblázat minta

Rendezvény neve Helyszín Időpont Megközelíthetőség